Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Έχουμε μια πολιτική επιστροφής 10 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 10 ημέρες μετά τη λήψη του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή.

Για να πληροίτε τα κριτήρια για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε, με ετικέτες και στην αρχική του συσκευασία. 


Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@awatara.gr

Θα σας στείλουμε μια επιβεβαίωση επιστροφής, καθώς και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο και τον τόπο αποστολής του πακέτου σας. Τα προιόντα που αποστέλλονται σε εμάς χωρίς πρώτα να ζητήσετε επιστροφή, δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση επιστροφής στο info@awatara.gr.

Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την αποστολή επιστροφής και αναλαμβάνει τα σχετικά έξοδα.

 

Ζημιές και ζητήματα
Παρακαλούμε ελέγξτε την παραγγελία σας κατά τη λήψη και επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, χαλασμένο ή εάν λάβετε λάθος αντικείμενο, ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε το ζήτημα και να το διορθώσουμε.

 

Εξαιρέσεις / αντικείμενα που δεν επιστρέφονται

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές σε δωροκάρτες.

 

Ανταλλαγές
Ο γρηγορότερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι παίρνετε αυτό που θέλετε είναι να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε και μόλις γίνει αποδεκτή η επιστροφή, πραγματοποιήστε ξεχωριστή αγορά για το νέο προϊόν.

 

Επιστροφές χρημάτων
Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις λάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας και θα σας ενημερώσουμε εάν η επιστροφή χρημάτων εγκρίθηκε ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα σας επιστραφεί αυτόματα ο αρχικός τρόπος πληρωμής. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την επεξεργασία και την αποστολή της επιστροφής χρημάτων από την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας.